Kézzel Készített Ásvány Karkötők

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
797052

Ásványok feltételezett hatásai:

Krómdiopszid :A krómdiopszid egyes hiedelmek szerint a Földanyával köti össze viselőjét. Ez egy igen erős hatású kő, amely segít harmóniába kerülni, a traumákat és lelki sebeket meggyógyítani. Úgy hírlik, minden síkon segít megtalálni természetes egyensúlyunkat. A kristálygyógyászat tanai szerint testileg az idegekre, hormonegyensúlyra, vesére és a vérképzésre hat. Úgy tartják, a kreativitást is fokozza. Szellemi hatások: szellemi erő, inspiráció Lelki hatások: segít játékosan bánni az élettel, élénkséget, harmóniát és életörömöt ad Mentális hatások: fokozza a képzelőerőt és a kreativitást Testi hatások: erősíti a vesét, az érzékelést és az idegeket, enyhíti a helyi gyulladásokat. Krizolit: Erős védelmező, régi korokban úgy hitték, távol tartja a gonosz lelket. Manapság is auravédőként ismert.

A peridot egy olyan ásvány, amely összehangolja a belső szerveket, hat a bőrre, májra, epére, anyagcserére. Kristályterápiában segíthet az újrakezdésben, valamint megszabadulni az idegen befolyástól. Szellemi hatások: függetlenség Lelki hatások: megszünteti a haragot, a dühöt és a bűntudatot Mentális hatások: segít megszabaduni az idegen befolyástól, vállalni és rendbehozni a hibáinkat Testi hatások: erősíti a májat, az epét és a vékonybelet, méregtelenít, jó hatással van a fertőzésekre, a gombásodásra és a szemölcsökre Heliodor: A jósok köve és szertartásokhoz használják. Hatékonnyá teszi a kristályból való jóslást, bármilyen természetű mágiát. Oldja az izomfeszültséget, javítja a látást. Fokozza a tisztaságot, a kezdeményezőképességet, függetlenségre tanít; növeli az akaraterőt, hogy sikerre vigyük elképzeléseinket, és azt a képességet, hogy élni tudjunk az adódó lehetőségekkel. Segít elviselni a stresszt és a megterheléseket, oldottabbá és türelmesebbé tesz. Megnyitja a korona- és a napfonatcsakrát.

ÚJ
540974

Ónix feltételezett hatása: Az ónix mangán és vas tartalma által fekete színű kalcedon. Az önmegvalósítás és önbizalom köveként ismert, ezért ha bizonytalanság, kishitűség és könnyen befolyásolhatóság jellemző ránk, különösen érdemes magunkon hordani. A szakirodalom szerint erőt és bátorságot ad céljaink eléréséhez, megvéd a negatív gondolatoktól és alacsony rezgésű, negatív energiáktól, segít a gyász és veszteségek feldolgozásában, növeli a felelősségérzetet. Gyógyítás során segítségével felfedhetők a tudatalatti problémák, a jelen életre ható önkorlátozó hiedelmek.

Spirituálisan: Támogatja az önérvényesítést, önmegvalósítást, a célok elérését melyhez cselekvő erőt ad, enyhíti a befolyásolhatóságot, fejleszti a logikai gondolkodást, praktikusságot, erősíti a józanságot, érvelési képességet, önkontrollt Érzelmileg: Fejleszti az öntudatot, a felelősségvállalást

Szellemileg: Támogatja az önmegvalósítási igény tudatosítását, segíti a koncentrációt, a realista hozzáállást, és a határozottsághoz való jogunk elismerését önmagunk előtt

Fizikailag: Nyugtatja és serkenti az idegek működését, a fül és a belső fül panaszait enyhíti, támogatja az immunrendszer fertőzésekkel szembeni védekezőképességét, a látás helyreállítását. Befolyásolhatóság, pesszimista gondolatok, melankólia, döntésképtelenség esetén ajánlott hosszabb ideig hordani. Férfiaknak is ajánlott, önbizalom növelő és segít a döntéshelyzetekben reálisan dönteni. Erős energiájú ásvány, tisztulásunk érdekében felszínre hozza a bennünk lévő kimondatlan és tudatalatti sérelmeket, bánatot, félelmeket, hogy szembe nézhessünk velük, és elengedhessük. A gyökércsakra támogatására is használhatjuk, ami különösen olyan férfiaknak segíthet, akik anyagiakkal, stabilitás teremtéssel nehézségekbe ütköznek, Férfi minőségüket szeretnék erősíteni. Hölgyeknek érzelmi kibillenés (szakrális/szex csakra) esetén, ha túlzottan szellemi síkon mozognak, nem képesek vágyaikat, céljaikat fizikai síkon megtapasztalni, erős földelő tulajdonsága miatt, és a felfokozott érzelmek fölötti irányítás átvételéhez nélkülözhetetlen a gyökércsakra kiegyensúlyozott működésének helyreállítása.

ÚJ
868805

Az ásványok feltételezett hatásai:

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike. A hagyományok úgy tartják, hogy megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály tartalmazza az összes létező színt, ezért minden csakránkra jótékony hatással van, gyógyítja az összes szervünket, ezáltal bármilyen betegségre használható. Ha egyensúlyba hozta a szervezetet, hatása lecsökken és szinten tartja az egészséges állapotot. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük. Achát: Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védő követ. Erős földelő ásványfajta. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát fajták segítik az emésztést, de köztük is a legjobban a mohaachát és a tűzachát szabályozza az emésztés normális működését. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz. Védi és tisztítja az auránkat. Az achát hatása a gyökér-csakrára: Az achát komolyságot, kiegyensúlyozottságot kölcsönöz viselőjének. Segít a negatív érzelmek feloldásában, védi belső lényünket. Serkenti a szaporítószervünket, életet lehet belénk. Erősíti a bizalom érzését, nők esetében megkönnyíti a szülést. Az achát hatása rendkívül sokoldalú, és a különböző fajtáknak egyedi tulajdonságuk is van.

847050

Az Angyal aura kvarc feltételezett hatásai: más néven az Opál aura kvarc a platina miatt sokkal világosabb társaitól. Mivel valójában hegyikristály van arannyal és platinával kezelve, így gyógyhatása megegyezik a hegyikristályéval, viszont az arany és a platina miatt, hatékonysága felerősödött. Gyönyörű szivárvány színe reményt és optimizmust sugall, arra biztat, hogy mindig a dolgok jó oldalát nézzük, boldogságot sugároz. Egyensúlyba hozza az egész szervezetet, és viselőjének nyugodt, tiszta gondolkodást biztosít. Tisztítja az energiaáramlásunkat, oldja a szervezetben keletkező blokkokat, és megvédi a tulajdonosát minden negatív hatástól. Mestergyógyító, minden szervünkre jótékonyan hat és bármilyen betegség kezelésére alkalmas.

Amazonit feltételezett hatásai: Az Amazonit a bátorság és az igazság köve. Energiája olyan hatalmas, mint az Amazon folyó és olyan merész, mint a női harcosok. Stressz idején megnyugtat. Megszünteti a szorongást, segít a mérgező érzelmek felszabadításában és a magány elviselésében. Bölcsességet ad a kapcsolataink kezelésében, regenerálja a szívcsakrát ezzel erősíti a házasságot. Kiegyenlíti a női-férfi energiákat és együttérzővé tesz minket. Az Amazonit által felfedezzük a problémák mindkét oldalát és elfogadjuk a különböző nézőpontokat. A jólét köve, vonzza a sikeres üzleteket és az ügyfeleket a vállalkozásunk számára. Felszabadítja a lelket a káoszban, a negatív hatásoktól, elhozza a fényt, a szeretetet és a reményt. Megszabadít a zavaros gondolatoktól, segít könnyebben megérteni, mi történik körülöttünk, így könnyebben vesszük majd az akadályokat. Segít a kreativitás kibontakozásában és a művészi hajlamokat serkenti. Ösztönzi bennünk a pozitív energiákat, így sok örömre és boldogságra lelhetünk segítségével. Az önbecsülésünket és az önbizalmunkat erősíti, és megerősít abban, hogy a boldogságunkért csak mi vagyunk a felelősek. Az Amazonit emlékeztet arra, hogy ünnepeljük az élet apró örömeit, hiszen olyan sok dologért lehetünk hálásak éas hogy soha ne veszítsük el a reményt. A siker és a bőség köve, a birtokunkba pénzt és szerencsét fog vonzani. Segít megőrizni a nyugalmunkat, egyensúlyt hoz kapcsolatainkban. Segít más szemszögből nézni a világot, egy kedvesebb, együttérzőbb látásmóddal ajándékozz meg. Nagyobb szabadsággal és bizalommal fejezzük ki magunkat, félelmek és szorongás nélkül. Az Amazonit nagyon jól szűri a negatív energiákat, segít az elektro-szmogtól is megszabadulni. Hasznos lehet, ha sokat használjuk a számítógépet, mobiltelefont, vagy mikrohullámú sütőt. Nyugtatja az idegrendszert, segít a függőségektől megszabadulni. Elősegíti a nyugodt és mély alvást. A kő gyógyító energiái, segítenek a tüdő, a torok problémáiban, a kálcium felszívódásában, fogszuvasodás és a csontritkulás megelőzésében. Akik máj és szívproblémákban szenvednek, részesülhetnek a kő gyógyító energiáiból.

ÚJ
721521

Az ásványok feltételezett hatásai:

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike. A hagyományok úgy tartják, hogy megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály tartalmazza az összes létező színt, ezért minden csakránkra jótékony hatással van, gyógyítja az összes szervünket, ezáltal bármilyen betegségre használható. Ha egyensúlyba hozta a szervezetet, hatása lecsökken és szinten tartja az egészséges állapotot. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.

A lápisz lazuli megnyitja a harmadik szemet, és egyensúlyba hozza a torokcsakrát. Elősegíti a megvilágosodást, serkenti az álmodását, megkönnyíti az asztrális utazást, növeli a személyes és a spirituális erőt. Ez a kő gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít. Hatalmas nyugalom jellemző rá, és a kulcsot jelenti a spirituális képességekhez. Védelmet nyújtó kő, az őrzőlényekkel áll kapcsolatban. Felismeri az asztrális támadást, blokkolja, és visszatéríti az energiát oda, ahonnan ered. A kimondott szó erejére tanít, és visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, amelyeket a ki nem mondott dolgok okoztak. Ez a kő fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt, amelynek hiánya depressziót, rendellenességet és céltalanságot eredményez, viszont a harmónia mély belső tudást biztosít. A lápisz lazuli segít abban, hogy az életünket magunk irányítsuk. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és az akadályok nélküli önkifejezést. Ha az elfojtott harag nehézségeket okoz a torokban vagy a kommunikációban, a lápisz lazuli feloldja ezeket. Ez a kő az őszinteséggel, a könyörületességgel és a becsületességgel gazdagítja a személyiséget. A lápisz lazuli hatékonyan erősíti a gondolkodást. Serkenti a tudat magasabb rendű képességeit; objektivitást és egyértelműséget biztosít. Fokozza a kreativitást. Segít szembenézni az igazsággal, bárhol is bukkanunk rá, valamint annak elfogadásában, amire tanít. Támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és elrendezi a konfliktusokat. Az aktív hallgatás hasznosságára tanít. A lápisz lazuli megerősíti a szerelmi és a baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Szertefoszlatja a mártíromságot, a durvaságot és a szenvedést. Drágakő-eszenciaként megsemmisíti az érzelmi leigázottságot. GYÓGYHATÁSA Általános görcsoldó hatással bír, rovarcsípés esetén lelohasztja a duzzanatot és enyhíti viszketést. A lápisz lazuli enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Legyőzi a depressziót, jótékonyan hat a légző- és az idegrendszerre, valamint a torokra, a gégére és a pajzsmirigyre, a tisztítást végző szervekre, a csontvelőre, a csecsemőmirigyre és az immunrendszerre. Megszünteti a halláskárosodást, tisztítja a vért, és serkenti az immunrendszert. Enyhíti az álmatlanságot és a szédülést, csökkenti a vérnyomást. Javítja az emlékezetet.