AJÁNDÉK MINI TERMÉK

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
478946

A szőkítő szolgáltatások után ideális, hialuronsavval gazdagított krémsampon tökéletes, egyben gyengéd tisztítást biztosít az igénybevett világosított hajnak. Hihetetlenül lágy, gazdag és krémes textúrája sűrű, puha, érzéki habbal kényezteti a hajrostokat, megakadályozza a hajszálak súrlódását hajmosás közben, egyúttal mélyrehatóan hidratál és hozzájárul a hajszálak selymes tapintásához. A krémsampon korszakalkotó technológiája intenzív hidratálást nyújt a hajrostoknak a tövektől egészen a hajvégekig, megújítja, egyúttal óvja a szőke hajrostok szerkezetét a testesebbnek és egészségesebbnek érződő hajért. Hialuronsavval és havasi gyopár olajjal gazdagított formulája mélyrehatóan táplálja a hajrostokat, segít fokozni azok rugalmasságát és hozzájárul a szőkített hajrostok szerkezetének megújulásához a testesebbnek, ellenállóbbnak és fényesebbnek látszó, szöszösödéstől, valamint töredezett hajvégektől mentes szőke hajért.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
571588

TERMÉKLEÍRÁS

Ez a krém-gél állagú pakolás segít megerősíteni a szőkített haj szerkezetét a hajrostok intenzív megújulásáért. Mélyrehatóan hidratálja és feltölti a hajrostokat az erősebbnek látszó és érződő hajért. Hialuronsavval és havasi gyopár olajjal gazdagított formulája segít megerősíteni a hajrostok töredezéssel és szöszösödéssel szembeni ellenállóképességét, aminek köszönhetően a haj kezelhetőbbé és fésülhetőbbé válik. A Cicaextreme pakolás használata elsősorban kémiailag igénybevett és érzékennyé vált szőke hajra ideális. Segít csökkenteni a szőkített haj porózusságát és lezárja a kutikula nyitott lemezkéit az egészségesebb megjelenésű hajért. A hajrostok szerkezete megújul, a hajszálak testesebbnek, fényesebbnek és simábbnak tűnnek a hajhossztól a hajvégekig. 

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
650867

TERMÉKLEÍRÁS

Kifejezetten a szőkített és melírozott hajra kifejlesztett Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet mélyápoló behatol a hajszálakba, ahol segít semlegesíteni a kellemetlen sárga mellékárnyalatokat, ezáltal valóban hosszan tartó, gyönyörűen világos hajat eredményez.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
872624

HAJTÍPUS
Normál és zsírosodásra hajlamos hajra. Vékony szálú és normál hajra.
Meggyengült hajra, amely a hajszálak töredezése miatt hajlamos a hajhullásra.

 

• Gyengéden megtisztítja a fejbőrt és a hajat a felesleges faggyútól, valamint
a szennyeződésektől.
• Segít megakadályozni a faggyú túltermelődését.
• Csökkenti a hajtöredezés okozta hajhullás kockázatát.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
125446

TERMÉKLEÍRÁS

A Reconstituant pakolás óvja a hajat a környezet káros hatásaitól és intenzíven hidratálja a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítené őket. Lesimítja a hajrostokat és megkönnyíti a kifésülést, miközben célzottan a hajrostok sérült területeire hat és megerősíti a szerkezetüket. A végeredmény: lezárt felületű, selymes tapintású, ragyogó fényű haj.