Kérastase Utazó Kiszerelés és Mini Termékek

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
199293

TERMÉKLEÍRÁS

Termoaktív hajápoló amely a Kreatin R segítségével megerősíti a haj belső szerkezetét és visszaállítja a hajrostok tökéletes kondícióját. Belülről erősíti a hajrostokat, lezárja a hajhosszt és a töredezett hajvégeket, illetve megóvja őket a hő káros hatásaitól. Könnyű fésülhetőséget biztosít. 

Nincs raktáron
719783

TERMÉKLEÍRÁS

A Spécifique Bain Divalent életmentő lehet azok számára, akiknek zsírosodik a fejbőre. Egy átlagos sampon csak eltávolítja a felesleges faggyút, ám ezzel egy időben serkenti a faggyútermelést. Ez a krémes és könnyed termék azonban megnyugtatja a fejbőrt, helyreállítja az egyensúlyi állapotát és csökkenti a zsírosodás mértékét, egyúttal táplálja a gyakori hajmosás és formázás, valamint a túlzott napsugárzás vagy hajfestés miatt érzékennyé vált hajat. Használata után a haj hosszan tartóan tiszta és friss marad, így nem lesz szükség gyakori hajmosásra, ám a hajfürdő kíméletes összetételének köszönhetően igény szerint akár naponta is alkalmazható. A termék helyreállítja a haj egyensúlyi állapotát a fejbőrtől a hajvégekig, és segít táplálttá, egészséges megjelenésűvé, valamint tiszta érzetűvé tenni a hajat.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
900393

Még a zsíros haj is szárazzá válhat a hajhosszban és a hajvégeken. Ha valakinek zsíros a fejbőre, könnyen érzékennyé válhat a haja, és elvesztheti természetes védőrétegét a nem megfelelő termékekkel végzett gyakori hajmosás következtében. A kifejezetten zsírosodó hajtőre és szárazabb hajhosszra kifejlesztett, zöld színű, friss illatú, könnyed termék új alapokra helyezi az intenzív kondicionálást, és segít helyreállítani a faggyúkiválasztási ciklust, ott biztosítva ápolást a hajnak, ahol a legnagyobb szükség van rá.