TESTKEZELÉS ÉS REHABILITÁCIÓ

Vágsélei Csilla Sára
2021.08.18 10:31

Rehabilitáció és fájdalomcsillapítás a Diva De Luxe Body Zone testkezelő szalonban!

Diva De Luxe Body Zone

2021. Áprilisában megnyitottuk a testkezelő szalonunkat. Az Ultratone Ultre Futura Pro és Dr.Life csúcskategóriás alakformálási gépeinkkel segítünk mindenkinek, aki nem elégedett a testével.

A szalonunkban az alábbi kezelésekkel várunk mindenkit:

♦ Izomerő és robbanékonyság növelés ♦
♦ Állóképesség és fáradtságtűrés növelése ♦
♦ Body Building ♦
♦ Feszesítés és izomtónusfokozás ♦
♦ Alakszobrászat ♦
♦ Rehabilitáció és well-being ♦
♦ TENS fájdalom csökkentés ♦
♦ Ultra masszázs ♦
♦ Ultra relaxáció ♦
♦ Stressz kontroll ♦
♦ Mély lifting és tónusfokozás ♦
♦ Külön női és férfi programok ♦
♦ Reflexológia ♦
♦ Akupresszúra ♦
♦ Ultra karcsúsítás ♦
♦ Ultra gyors méretcsökkentés ♦
♦ Ultra zsírbontás ♦
♦ Ultra emelés (lifting) ♦
♦ Anti cellulit ♦
♦ Sebészet nélküli arcfiatalítás ♦
♦ Anti Aging ♦
♦ Ultra biztonságos kavitáció ♦
♦ Ránccsökkentés ♦
♦ Salaktalanítás ♦
♦ Nyirokdrenázs ♦
♦ Elektroporáció ♦
♦ Mellemelés, karok és kezek ♦
♦ Fenék és comb emelés és karcsúsítás ♦
♦ Szülés utáni helyreállítás ♦
♦ Mély hidratáltság, tónus és fenntartás ♦
♦ Körfogatcsökkentés ♦
♦ Bio frekvencia ♦
♦ Arcfiatalítás ♦

Ultratone Futura Ultra Pro arckezelő és alakformáló biocomputer

Ultratone Futura Ultra Pro arckezelő és alakformáló biocomputerUltratone


Az Ultratone Futura Ultra Pro az Ultratone legnagyobb tudású, legfejlettebb készüléke. 50 év tudományos orvosi kutatás és fejlesztés minden tudása és tapasztalata alakította a jelenlegi formájára ezt biocomputert. A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Az Ultratone készülékek szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését stb.


Sportolóknak szinte elengedhetetlen a sportsérülések utáni rehabilitációt és az izomerősítést elősegítő programjai okán!


A készülékkel nem lehet hibázni, hiszen 250.000-nél több előre programozott kezelési terv közül automatikusan választja ki azt az adott páciens jellemzői alapján a számára legoptimálisabb programot. Ez a csúcskategóriás készülék automatikusan megvalósítja a tökéletes testreszabást!

Felhasználási terület:

tónusfokozás és izomfejlesztés,
sport és tréning,
terápia és rehabilitáció,
alakformálás,
karcsúsítás,
zsírleépítés,
körfogat csökkentés,
cellulit kezelés,
nyirokmasszázs,
salaktalanítás,
arcfiatalítás és ránctalanítás.


Ultratone sportolóknak az izomnövelés fokozására és a rehabilitáció felgyorsítására


Az Ultratone és kutatócsapata úttörő munkát végzett a biostimuláció új, modern alapelvein nyugvó innovatív technológiai felfedezések szerint kialakított berendezések létrehozásával. Ezek a készülékek az izomerő és robbanékonyság növelésével, megnövekedett állóképességgel és teherbíróképességgel, valamint az esetleges sérülések gyorsabb regenerálásával és a fájdalom csökkentésével természetes, testazonos módon biztosítják azt a plusz előnyt az amatőr és élsportolók számára egyaránt, ami a jobb sportteljesítményhez vezet, és a dobogós eredményeket hozhatja.
A biostimulációnak, azaz az izomzat Ultratone-rendszerrel történő stimulálásának a specialitása, hogy célzottan erősíthetők vele az egyes izomcsoportok a hosszantartó, egész testet megterhelő edzések stresszhatásai és fáradtsága nélkül. Az Ultratone-nal végzett erősítés kiegészítve a kardiovaszkuláris rendszer teljesítményét fokozó és a flexibilitást növelő fizikai aktivitással, optimális felkészülést biztosít a sportolók számára, hogy megnövekedett állóképességgel és a fáradtsággal szemben erősebb ellenállóképességgel nézhessenek szembe a rájuk váró kihívásokkal.

A szakembereken kívül kevesen tudják azt is, hogy egy hosszabb pihenő időszak után a felépítő táborok első edzéseinél a sportolók kezdetben izomrostjaik mindössze 50-60%-át tudják aktivizálni. A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy az izmaink szigorúan meghatározott hierarchikus sorrendben erősödnek. Először a kis motoros egységek aktivizálódnak, amelyek egyébként is napi használatban vannak, és megfelelő a tónusuk. Az alakért is felelős, nagy tömegű izmok csak lassabban és sok erőfeszítés árán jönnek újra működésbe. Ez az, ami miatt több hetes vagy akár hónapos megerőltető hagyományos edzőtermi munkát igényel testformáló izmaink kontrollálási képességének visszanyerése, szakavatott edző irányításával.

Az Ultratone professzionális biocomputereinek fizioszekvenciálisan optimalizált programjai azonban már az első kezelés alkalmával igazoltan elérik a szövetrendszer 100%-át. Az Ultratone biostimuláció beállításainak köszönhetően éppen a nagy motoros egységek reagálnak először, ezáltal a hagyományos újrakezdő edzésekhez képest többszörös hatékonysággal, rövid időn belül segít a sportolók számára a csúcsforma elérésében.

Ultratone Futura Ultra Pro és alakformálás izomtónus fokozással


Az Ultratone Futura Ultra Pro egyedülálló technológiája lehetővé teszi, hogy az alakformáló kezelés a jól ismert alakformálási lépéseken felül az izomtónus fokozásával hozzon létre látványos, és a berendezés rendszeres használatával tartósan megmaradó eredményt. A Futura Ultra Pro speciális, személyre szabott programjai az összes lényeges alakformálási elemet tartalmazzák, mint a zsírbontás, a feszesítés, a nyirokáramlás fokozása és salaktalanítás, cellulit elleni kezelés, méretcsökkentés és karcsúsítás. Mindez egyetlen készülékkel, non-invazív módon érhető el. Egy 8-12 alkalmas kezeléssorozat végére nem csak csökken a zsírfelesleg, feszesebb és szebb lesz a bőr, hanem tónusosabb izomzat is épül a természetes, testkomfortos érzetű kezelések eredményeképp.

Arcfiatalítás biztonságosan, természetes módon az Ultratone-nal


A non- és minimal-invazív, sebészetmentes arcfiatalítók eljárások népszerűsége és keresettsége nagymértékben megnőtt az utóbbi évtizedben. Az Ultratone Futura Ultra Pro számos programmal és több applikátor rendelkezik, amelyek non-invazív módon teszik lehetővé a látványos és tartós arckezelési eredményeket. A rendszer részei többek között a mikroáramos elektroporációt lehetővé tevő pálcák hatóanyagbevitel elősegítésére, az ultrahangos applikátor a sejt-anyagcsere és szövetregeneráció fokozásáért, továbbá az izomstimuláció lifting és toning hatás eléréséért.

Alkalmazási lehetőségek


Izomerő és robbanékonyság növelés
Állóképesség és fáradtságtűrés növelése
Body Building
Feszesítés és izomtónusfokozás
Alakszobrászat
Rehabilitáció és well-being
TENS fájdalom csökkentés
Ultra masszázs
Ultra relaxáció
Stressz kontroll
Holisztikus fitness
Multi test és arc
Mély lifting és tónusfokozás
Külön női és férfi programok
Ultra Spa
Arc és test mikroáram
Reflexológia
Akupresszúra
Chromoterápia
Ultra karcsúsítás
Ultra gyors méretcsökkentés
Ultra zsírbontás
Ultra emelés (lifting)
Anti cellulit
Sebészet nélküli arcfiatalítás
Anti Aging
Ultra biztonságos kavitáció
Ránccsökkentés
Salaktalanítás
Nyirokdrenázs
Elektroporáció
Mellemelés, karok és kezek
Fenék és comb emelés és karcsúsítás
Szülés utáni helyreállítás
Mély hidratáltság, tónus és fenntartás
Körfogatcsökkentés
Bio frekvencia
Arcfiatalítás

Ultratone technológia – szabadalmaztatott elektromos impulzusok

A készülék ugyanazokkal a felfedezett, finoman kidolgozott és szabadalmaztatott jelformákkal dolgozik, amiért elődeit is megkedvelték a szakemberek. Az emberi genetikai kódok megfejtéséhez hasonlóan több tíz éve neurológus kutatók ezrei dolgoznak az emberi agy vezérlőjeleinek megfejtésén. A Trofikus kód a test ABC-je, a központi idegrendszer bio-elektromos kommunikációs kódjait jelenti a szervezet különböző rendszereivel. Ezekkel a jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk például a sejtszintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a salakanyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén és elasztin struktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és ellenálló képesség fokozására, és még sorolhatnánk.

Az Ultratone® gyakorlatában ezek a Trofikus impulzusok a test és arc különböző területeinek kezelését ellátó fő aktiváló impulzusokkal egyidőben, terület-optimalizáltan kerülnek alkalmazásra, a maximális és egyedülállóan hosszú távú eredmények elérése érdekében.

Ez már a harmadik évezred biostimulációs technológiája, egyedül a közel 50 éves múltra visszatekintő Ultratone® vállalat sajátja, amely legalább 10 évvel megelőzi saját korát. Ennek fontos eleme a Londoni Orvostudományi Egyetemmel történő több évtizedes együttműködés, mely lehetővé teszi a legfrissebb orvostudományi eredmények gyakorlatba ültetését.

Működési elv – a Bio Energia Szinkronizációs Technológia (BEST)
Az Ultratone Futura Ultra Pro hétféle, nagy hatékonyságú kezelési rendszert foglal magába, amelyek egyenként is rendkívüli eredmények létrehozására képesek. Ezen élenjáró technológiák szinergikus összhangban dolgoznak egymással az Ön páciensei maximális elégedettségéért.

1. BIOSTIMULÁCIÓ ARCON ÉS TESTEN ÚJ HELIOTERÁPIÁS LUMI ELEKTRÓDÁKKAL
Ultratone Futura Ultra Pro - LUMI fényterápiaA biostimuláció az impulzusok, al-impulzusok, mikroimpulzusok, biofrekvenciák, TENS áramok ötvözete, amit az Ultratone fiziológusai fedeztek fel és mérnökei alakítottak elektronikus formára a maximális kényelem és hatékonyság érdekében. Ezek a jellemzői különböztetik meg az Ultratone-t a hagyományos izomstimulátoroktól. A gondosan összeállított, titkosított információk vak chipen vannak letárolva, így illetéktelenek képtelenek hozzáférni, lemásolni.

A myoneurális energia jelek változását Ön is nyomon követheti, ahogy a multiplexből nyugtató lila optikai útvonalakon jutnak el a céljukhoz, és világítanak, amikor aktívak. A rendkívül kellemes kezelésérzetet biztosító hullámformák 20 szabadalmaztatott LUMI elektródán keresztül jutnak könnyedén és kényelmesen a testbe, finom kromoterápiás fényfürdőt nyújtva a páciens számára. A speciális designnal rendelkező Arc multiplexer mikro fény áramkörei a legfinomabb hullámformákat közvetítik az arcra, speciális módon stimulálva a fibroblast sejtek kollagén és elasztin termelő képességét, a legjobb lifting és rejuvanációs hatás érdekében.

2. FIZIOSZEKVENCIÁLIS PARAMÉTER BEÁLLÍTÁS MULTI BIOFREKVENCIÁKKAL
Az összes biostimulációs paraméter (impulzushossz, szünetek, al-impulzusok, TENS, biofrekvencia, mikro impulzusok, felfutási idő, boríték idő) a kezelés követelményeinek megfelelően módosul. A fizioszekvenciális programlefutásnak köszönhetően elkerülhető az izomsérülés. Az izmok nemcsak formálónak, feszesednek és tónusba kerülnek, hanem ezzel egyidőben endorfin szabadul fel, ami extra kellemes közérzetet és relaxációt biztosít a páciensnek.

3.Ultratone Futura Ultra Pro - terápiás mikroáram
A terápiás mikroáram és az egyedi ultracell bőrregeneráló jelforma manuálisan is használható a mikropálcákkal. Az elektroporáció javítja a hatóanyagok felszívódását, a sejt regenerációt, ezáltal anti-aging és keringés fokozó hatást ér el. Az Ultratone speciális kialakítású egyedi jelformákat tartalmaz a nagyobb kozmetikai márkákhoz.
Ez a csodálatos, pihentető kezelés finoman feszesít, halványítja a ráncokat és a finom vonalakat, és fiatalosabb, egészségesebb kinézetűvé varázsolja a páciens bőrét.

4. MÁGIKUS BIOENERGIA KESZTYŰ
Ez a gyengéd energetizáló kezelés hihetetlenül hatékony rejuvenációra, liftingre, nyugtató és masszázs kezelésekre, miközben táplálja és szépíti a bőrt, fokozza a zsírbontást és a salaktalanítást.

5. ULTRAHANG TEST APPLIKÁTOR
A biztonságos ultrahang energia bontja a zsírt, cellulit kezelésre alkalmazható és fokozza a bőr rugalmasságát, feszességét.

 A Futura Ultra Pro 3MHz-es ultrahang kezelőfeje bőrfiatalító és felszíni cellulit kezelő programok végzésére alkalmas, az 1 MHz kezelőfej pedig a mélyebb zsírrétegekre hat.
Az ultrahangot önálló kezelésként is használhatja, vagy kombinálhatja egyidejű biostimulációval (például ultralipo zsírbontással vagy cellulit kezeléssel).

6. ULTRAHANG ARC APPLIKÁTOR
Az arc vonalainak tökéletesítésére a FUTURA ULTRA PRO az állítható intenzitású 3 MHz-es ultrahangot biztosítja. A kezelés ideális sonoforézishez, anti-aginghez, ránckezeléshez, akné kezeléshez, és számtalan előnnyel rendelkezik.

7. KROMOTERÁPIA
Az Ajurvéda az általános egészség és jó közérzet érdekében terápiás céllal alkalmazza a fényt illetve a színeket. Erre alapulva a FUTURA ULTRA PRO kromoterápiás impulzusokat bocsát ki, ami fokozza a kezelések eredményét. A test és az arc finoman váltakozó fényben fürdőzik a kezelés során, ami rendkívül nyugtató, revitalizáló és stressz csökkentő hatással bír. Ezt a kiegészítő kényeztető és relaxáló élményt minden páciens nagyra értékeli. Az Ultratone ezzel a klinikailag igazolt kromoterápiás többlet értékkel növeli a kezelések hosszútávú hatását.


Algoritmikusan priorizált kezelési területek (APTA)
Az ügyfél alap adatai mellé rögzítse a problémás testterületeket fontossági sorrendben, és a Futura Ultra Pro rendszer szoftvere algoritmikusan kidolgozza a tökéletes személyes kezelési tervet a 250.000-féle programlehetőségből, valamint meghatározza a kívánt eredmények eléréséhez szükséges kezelési mennyiséget és gyakoriságot.

Ultratone Futura Ultra Pro- külön a női és férfi test sajátosságaihoz kialakított programok

Férfi/nő beállítások
Az Ultratone professzionális kezelőrendszerekre egyedülálló módon jellemző, hogy, a két nem közötti fiziológiai eltérések figyelembe vételével teljesen eltérő programbeállításokat tartalmaz férfiak és nők számára.

Nincsenek többé rosszul diagnosztizált páciensek, nincsenek rosszul beállított kezelések, nincsenek kétségek, innentől csak a kiváló eredmények vannak.