Yobogu® Márka

Yobogu ®️ márka megalkotásánál, több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött egy nagyon fontos vezérelv motivált bennünket. Az évek alatt felhalmozódott tudás, szakértelem és az elismerések olyan irányba tereltek, ahol nem elégedhettünk meg azzal, amit egyszer elértünk, bevált és sikeres. Azt éreztük, több kell. A garantált, minőségi alap, ebben nem volt vita köztünk, hiszen amit egyszer az ügyfél megtapasztal örökre megmarad benne. Így nem volt kérdés, prémiumkategóriás alakformáló termékeink mellé olyan brand-et építünk, ami nem csak a termékről szól, hanem azok által perspektívát kínál egy boldog, egészségtudatos, fittszemléletű élethez .

Elkötelezettek vagyunk a magas minőség, a modern trendek és a megfelelő gondolkodással bíró, szakmai színvonalat és látásmódot képviselő emberekből álló közösség mellett. 
Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag a Yobogu-nál történtek olyan fejlesztések, amelyekkel a zsírbontást a cellulit vesztést vagy épp a feszesítést úgy tudjuk támogatni, hogy a thermokrémekkel ellentétben a Yobogu  ®️termékek nem váltanak ki égő érzést és irritációt így nem okoznak több órán keresztül bőrpírt, de ugyanakkor a anticellulit és zsírbontó, alakformáló hatás igazolt.

Ezt a klinikai hatóanyagok vizsgálata igazolja.


A Yobogu ®️ alakformáló testvajak nem tartalmaznak állati eredetű alapanyagot, így a vegán életmódot követők is kedvükre válogathatnak a termékpalettáról. Állati eredetű glycerin helyett, 99%-os BIO növényi glicerint használunk.  Emellett a készítmények parabén-, SLS-, alumíniumsó, fluorid-, kőolaj-, GMO, valamint mesterséges színezék- és illatanyagmentesek is. Az állatkísérletek elől is teljes mértékben elzárkózunk, ezt a PETA tanúsítja crueltyfree emblémájával."