Kérastase Reflection Touche Chromatique Cool Blond 10 ml

VAN
Raktárkészlet:
Kérastase Reflection Touche Chromatique Cool Blond 10 ml
4 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft

Touche Chromatique Color Corrector Cool Blonde egy korrekciós ápolás, amely semlegesíti a nem kívánt sárga felületet a hideg szőke tónusok fokozása érdekében. Biztosítja az egységes színt és megakadályozza a fakulást.

Részletek

A Reflection Touche Chromatique az első közvetlen festék, amelyet a szín semlegesítésére és fokozására használnak. Ezeket az erősen koncentrált festékeket erősen semlegesítő hatásuk miatt választották. Ezek a leghosszabb élettartamú színeket nyújtják, miközben hűek az árnyalathoz és gyengédek a hajszálakhoz. Kombinálva a Reflection Masque Chromatique pakolás legjobb gondozó anyagaival a lehető legjobb ápolást és teljességet nyújtja a színnek. Ez a kombináció intenzíven gondoskodik arról, hogy a hajszál a lehető leghosszabb ideig tökéletes állapotban maradjon. Fényt ad a hajnak, és megakadályozza a fakulást.

Használata:

A Reflection Touche Chromatique keverje a luxus Reflection Masque Chromatique tápláló maszkkal. Keverjen össze 10 pumpányi Touche Chromatique adagot a maszkkal, a mellékelt eszközök segítségével, és alaposan keverje össze. Vigye fel a samponnal megmosott és törülközővel szárított hajra. Masszírozza a haj teljes hosszába, vagy a nem kívánt tükröződésű helyekre. Hagyja 5 percig hatni a legjobb eredmény érdekében. Ezután alaposan öblítse le.

Adatok
Cikkszám
753950